Beschrijving Anthy

Het huis ligt in Frankrijk in het plaatsje Anthy sur Leman. Dit ligt ongeveer vijf kilometer ten westen van Thonon les Bains en ongeveer 25 kilometer ten oosten van Geneve.
Anthy ligt op 950 kilometer vanaf Utrecht.

De tuin van het huis (ong. 1000 m2) grenst direct aan het meer. Het huis heeft een terras aan het water, een stuk kiezelstrand, twee botenhuizen en een eigen privé steiger. Twee grote buitentafels, een aantal ligbedden en een groot aantal terrasstoelen is aanwezig.
Bij de huur is het gebruik van de roeiboot (met buitenboordmotor) en een surfplank inbegrepen.
Het huis is te huur voor groepen of families van max. 8 personen. In het huis zijn vijf slaapkamers, allen met twee slaapplaatsen (4 x 2 eenpersoonsbedden en 1 x twee persoonsbed).
Geen huisdieren. Twee van de slaapkamers hebben een eigen wastafel. Er is een badkamer met wastafel, bad/douche en wc. Daarnaast nog een aparte douche en een aparte wc.

De keuken is goed uitgerust met een grote koelkast en een afwasmachine. Ook is er een wasmachine.
De kamer bestaat uit een eethoek en een zithoek, waar een radio/cd speler, tv, video en dvd speler staan (meer dan 100 films zijn aanwezig).
In de tuin staat een dependance (blokhut).

In het meer kan je heerlijk zwemmen, vissen, varen of waterskiën (als je daarvoor een boot hebt). Tennissen is mogelijk bij de tennisclub van Anthy. Kano's en waterfietsen zijn te huur in Corzent, een plaatsje één kilometer richting Thonon.
In de buurt zijn een groot aantal leuke plaatsjes, wijnproeverijen, casino e.d. om te bezoeken.
In de bergen, vanaf 30 minuten rijden, kan je bergwandelen (en 's winters skiën, Portes du Soleil', tot ongeveer 3000 meter), maar ook raften, mountainbiken en parapente.
Alle mogelijke winkels zijn in de buurt. De bakker en vier restaurants zijn op loopafstand.